Activiteiten MNF-TECH

Voor de transportnetwerkbeheerders zijn wij dagelijks aan het werk voor de aanleg van nieuwe ondergrondse transportkabels en staat dag en nacht paraat om tussen te komen bij calamiteiten om de continuïteit van de stroomvoorziening te garanderen. Voor de distributienetbeheerders plaatsen wij jaarlijks honderden km middenspannings- en laagspanningskabels en verzorgt de aansluiting van hun klanten.

Plaatsen van gas. Nutsleidingen zijn de basis voor het functioneren van een bedrijf, gezin of openbare dienst. MNF-TEch heeft dan ook alle middelen in huis om de aan - en afvoer te verzekeren: grondige know-how, ervaren werkkrachten en een gemoderniseerd machinepark. Ervaring en efficiëntie zijn de sleutelfactoren voor prijsbeheersing en een minimale overlast.

Tijdens het plaatsen van de drinkwaterleidingen en het leidingnet controleren we nauwkeurig of het water voldoet aan de strenge normen die in België gelden voor drinkwater.

MNF-Tech bouwde ondertussen een stevige reputatie uit op gebied van graafwerken met behulp van gespecialiseerde technieken. Het "Sleufloos" ingraven van kabels en kleine leidingen over grote afstanden. Het verzorgen van putbeschoeiingen met een hoogfrequent trilblok. Het uitvoeren van moeilijke grondwerken door middel van een grondzuigwagen. Deze wagen is uitgerust met dubbele turbine, perslucht voor de aandrijving van hulpstukken, hoge druk water en volledige aarding om te werken in explosiegevoelige omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kabels en ondergrondse leidingen.Plaasten van hoog -en laagspanningcabine's. Alle werken worden door ons uitgevoerd; van het uitgraven van de sleuven tot de aansluiting van de nutsleidingen zoals water, gas en elektriciteit. Ook het plaatsen van glasvezelkabels behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over professionele graafmachines, graafkranen en gestuurde boormachines.

Contacteer ons